Bankkárytás fizetési feltételek

A pestoguseo.com weboldal részére a Barion Payment Zrt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által.

Az internetes kártyaelfogadás feltételeit itt olvashatja:

https://www.barion.com/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

Ön a kártya használatával tudomásul veszi, hogy a pestoguseo.com weboldalt üzemeltető Hotel Sales Solutions Kft. felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek a Barion Payment Zrt. részére.

A továbbított adatok köre: név, email cím, nyugta cím adatok.

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a pestoguseo.com oldalon.

A pestoguseo.com az Ön kártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége, kérjük készítse elő kártyáját:

  • Kártyaszám: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám
  • Lejárati dátum: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő hh/éé formátumú szám
  • Érvényesítési kód: a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2 vagy CVC2) Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legye szíves üresen hagyni.

 

Webáruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet.

Dombornyomott és nem dombornyomott kártyák egyaránt elfogadottak:

  • MasterCard
  • Visa Classic
  • America Express – kivéve az OTP Bank Nyrt által kibocsátott kártyák
  • Visa Electron kibocsátótól függően – ezen kártyák esetében a kibocsátó határozza meg a kártya internetes használatát, amennyiben engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni
  • Maestro – az OTP Bank által kibocsátott kártyák
  • Maestro – más bank által kibocsátott kártyák. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyabirtokos kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát.

A Barion Payment Zrt. , mint adatfeldolgozó az által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a Barion Adatkezelési Tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg:

PDF LINK: https://www.barion.com/hu/adatvedelmi-tajekoztato/